torsdag 15 december 2011

Lyckat vattentest

Jag gjorde ett snabbt vattentest av den nya prototypen idag och är väldigt nöjd. Båda modellerna simmar riktigt fint. De tenderar att sträva lite mot ytan men det kan nog åtgärdas med lite ändrad viktplacering. Jag spelade in en filmsnutt men kvaliteten var undermålig så jag får återkomma med den lite senare.

4 kommentarer:

  1. du verkar flugfiska gädda en del. har själv gjort det i några år nu. riktigt kul. bor i falun. tänkte bara höra om du har nå tips på bra gäddflugor? eller bara bindtips i allmänhet? hälsningar patrik

    SvaraRadera
  2. Ja det blir en del gäddflugfiske. I sommar har jag fiskat mest med en flashfluga o röd och guld. Den har fungerat mycket bra i våra humusfärgade vatten här uppe. Jag kommer att lägga upp flugbindningstips här på bloggen så det är bara att hålla utkik.

    SvaraRadera
  3. tja. jag bygger ochså en del beten. det jag undrar är vart du köper dina ögon? MVH Hugan

    SvaraRadera
  4. Hugan, om du vill handla i Sverige kan jag rekommendera Lundgrens fiske, de har ett bra utbud av vanliga 3Dögon. Kattögonen som jag har använt en del köper jag på nätet från Lisa & ed's eyes and more http://lisa.staton.home.insightbb.com/
    Nyligen hittade jag www.Deercreek.co.uk som har riktigt fina ögon. Det kan nog bli en beställning därifrån. Jag ska även experimentera lite mer med egentillverkade ögon, det går att göra mycket kul själv faktiskt.

    SvaraRadera